23 اردیبهشت

نسبت دانشگاه ها و مفهوم آینده زدایی

نسبت دانشگاه ها و مفهوم آینده زدایی؛ رضا نقدبیشی، عضو هیات علمی دانشگاه و مدیرکل دفتر پژوهش، فناوری و دانش بنیان هیات موسس نقل مطلب با ذکر منبع بلامانع است.  مقدمه یکی از مفاهیم نوظهور در حوزه مطالعات آینده، مفهوم آینده زدایی[1] است. این اصطلاح به معنای کاهش شتاب و تعویق در پیشرفت و توسعه‌ی آینده است. به‌طور خاص، این اصطلاح به معنای خودداری از پیش‌بینی و شکل‌دهی به آینده و به دلیل ناامیدی از آن و ترس از تغییراتی است که ممکن است در آینده رخ دهند، استفاده می‌شود. در تعریفی دیگر مفهوم آینده زدایی یا “ضد آینده‌سازی” به فرآیندی گفته می‌شود که در …

ادامه مطلب
4 اسفند

مدلسازی تاب آوری دانشگاه ها در شرایط بحران

در آموزش عالی عناصر ساختاری وجود دارد که اقدام جهت تغییر شرایط مالی را دشوار می کند. از دیگر سو ساختار دانشگاه ها، دسترسی و تخصیص سریع به منابع برای مقابله با فشارهای مالی را با مشکلاتی روبرو می سازد. بر این اساس، برنامه ریزی و آمادگی کامل برای حمایت و ارائه پاسخ به موقع و منسجم اهمیت به سزایی دارد. با هدف هماهنگی تمامی بخش های دانشگاه، داشتن یک چارچوب مشخص و سازگار با شرایط، بهبود نتایج را امکان پذیرتر خواهد کرد. مفهوم تاب آوری تاب آوری توانایی یک نظام جهت جذب آشفتگی و سازماندهی مجدد در حالی که متحمل تغییر شده، تعریف می …

ادامه مطلب
4 اسفند

7 شاخص برای طراحی آزمایشگاه ها و کارگاه های ایمن

در این مقاله شاخص هایی برای طراحی آزمایشگاه ها و کارگاه های ایمن معرفی می شوند که کمک می کند تا با رعایت آن ها به سطح بالایی از ایمنی دست یافت. تصور کنید که پروژه ای به شما داده شده است تا برای طراحی آزمایشگاه ها و کارگاه های آن اقدام کنید. به چه میزان نسبت به شاخص های طراحی آزمایشگاه و کارگاه ایمن آگاه هستید؟ 7 شاخص ذکر شده در این مقاله این کمک را به شما می کند. آزمایشگاه­ ها و کارگاه ­های دانشگاه ها یکی از ارکان مهم و حیاتی در امر پژوهش آموزش عالی محسوب می­گردد و پرداختن به ارتقاء …

ادامه مطلب
4 اردیبهشت

پذیرش مقاله علمی – پژوهشی در حوزه مدلسازی مفهومی معماری میان افزا

مقاله “سنجش میزان تاثیرگذاری معیارهای معماری میان افزا در طراحی فضاهای فرهنگی” در مجله علمی پژوهشی هویت شهر مورد پذیرش قرار گرفت.

ادامه مطلب
29 آذر

کسب رتبه پژوهشگر برتر دانشکده هنر و معماری در سال ۱۳۹۸

عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری به عنوان پژوهشگر برتر معرفی شد.

ادامه مطلب
26 آذر

برگزاری نمایشگاه مدلسازی مفهومی پژوهش های معماری

سیر تحولات آموزش معماری، چه در زمانی که سیستم بوزار حاکم بود و چه در دوره ای که نظام ایتالیا و آمریکا بر آن مسلط گشت، هماره در جستجوی یافتن راه حل ها و راهکارهای طراحی بود و عمده ترین دغدغه معماران حول محورطراحی دوران داشت. همزمان در دوره های مدرن وتا حدودی پست مدرن، بیانیه های معماری یکی پس از دیگری مطرح می شدند و چند نمونه و بنا از آن ساخته می شدند و بیانیه بعدی جایگزین قبلی می شد. بی آنکه قابلیت اثبات شدن یا رد کردن داشته باشند. فقدان نظریه به عنوان اساسی ترین نقطه ضعف معماری در دهه های اخیر …

ادامه مطلب